diumenge, 1 de juny del 2014

Poemes que es fan cançó amb Feliu Ventura

  Dia 21 de maig el cantautor Feliu Ventura ens oferí dos concerts d'una hora i escaig, un a les 11 h del matí per als alumnes de 4t d'ESO i un segon, l'horabaixa, per als de l'Escola d'adults. L'activitat en ambdós casos anà precedida d'una breu introducció explicativa de l'ofici d'aquests artesans de les paraules i dels sons que són els cantautors. La part més extensa fou la dedicada a la seva obra on, amb veu assenyada, valenta, tendra i poderosa, comentà i interpretà poemes musicats per ell de Vicent Andrés Estellés i de Joan Salvat-Papasseit i altres de factura pròpia: llavors la biblioteca, corpresa i encantada, vibrà com no ho havia fet mai. Testimoni del que us deim és la selecció d'alguns moments de l'acte del vídeo que segueix: 



Us adjuntem també aquí la proposta de la unitat didàctica i un enllaç, que us recomanem, on podreu escoltar moltes més cançons de Feliu Ventura. 



Moltíssimes gràcies per aquesta joia i bona sort!

Aquesta activitat fou possible gràcies als departaments de Llengua Catalana i Literatura i de Música, la CNL i la Biblioteca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada