diumenge, 15 de juny del 2014

'Per què llegir els clàssics' amb Milagros Pierna


   Què és un clàssic? Per què unes obres es consideren clàssiques i altres no? Per què algunes obres tenen una capacitat comunicativa que és transversal, màgica i “paranormal”, que supera barreres temporals, geogràfiques, culturals i lingüístiques? Per què els clàssics són font inexhaurible de noves creacions?.... Aquestes foren algunes de les grans qüestions que Milagros Pierna plantejà als alumnes de 4t d'ESO el passat dijous.
  Les respostes, potser les trobareu en el vídeo següent. Sigui com sigui, mireu-lo i escolteu les paraules de Milagros que, com sempre, són exquisides, i seguiu els seus consells: "Llegir, sí; llegir els clàssics, encara més", encara que només sigui 'per connectar amb la resta de la humanitat' a través d'aquests amics de l'ànima que són els clàssics.


 I recordau que les obres suggerides per Milagros Pierna, tant les escrites per ella com per altri, són a la vostra disposició a la biblioteca. Per si en voleu saber un poquet més de Milagros Pierna, us passam un enllaç i els títols d'algunes de les obres que ha publicat:
  • Los espejos del Charing Cross. Premio "Galiana" de 1995.
  • Mitologías. Premio "Provincia de Guadalajara" de 1995.
  • Coses de cada dia. Ed. Mediterrània, 1994.
  • Ángel de agosto. Ed. Destino, Barcelona 1997.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada