diumenge, 1 de desembre del 2013

RI(T)MES DE SANG I FETGE

 El passat dimarts 26 de novembre vàrem tenir l'ocasió de tenir entre nosaltres Pau Vadell, poeta, escriptor, editor, que, tot i ser ben jove, ja té una llarga i reconeguda trajectòria.

 Pau Vadell, per explicar-nos què és poesia, ens parlà una mica de tot, perquè poesia ho és tot: és bagatge i experiència, és memòria, actualitat, compromís, lluita, rebel·lió i denúncia. Com la vida mateixa. I ho féu amb idees i expressió clares, sense filtres i amb el suport de versos seus i de Marià Villangómez, Blai Bonet i Easterine Kire Iralu, que recità amb una força i un ritme memorables. I per si no vàreu poder esser-hi i el voleu conèixer millor, us deixam aquesta gravació. Val la pena: sens dubte, amb el que diu i per com ho diu, Pau Vadell fa desvetllar emocions, sacseja; a nosaltres, en tot cas, ens sorprengué i ens encantà.


 Hem de dir que Pau Vadell venia a Eivissa com a integrant del PEN Català i en el marc de commemoracions del Dia Internacional de l'Escriptor Perseguit (15 de novembre) per participar en el recital poètic Rompre Barrots que es va fer dia 26 de novembre, al costat de Nora Albert, Iolanda Bonet, Joan Buades, Ben Clark i Joan Murenu i que, gràcies a Iolanda Bonet, va acceptar la nostra invitació. Per tant, moltes gràcies PEN, Pau i Iolanda.

 I, per si voleu llegir més poemes de Pau Vadell, n'hem trobat a Magisteri Teatre. A Cultura ets tu trobareu les dades essencials de la seva obra i altres hipervincles. També podeu llegir, si voleu, en format pdf el número 1 de la revista Pèl Capell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada