dissabte, 28 de febrer del 2015

Adéu i gràcies, febrer!


Deu ser vera la dita que al febrer tot lo món té que fer perquè, tot i ser curtet, ha donat molt de si. Us en feim cinc cèntims:
  • La més sonada fou la de dimarts, 17 de febrer, perquè gairebé tot el centre s'emmariol·là per participar en la rua i concurs de disfresses del Carnestoltes. Inés i Goretti amb els alumnes de l'aula UEECO dies abans s'ocuparen dels decorats fent cartells i màscares bellíssims. La festa acabà amb el lliurament dels premis per a les millors disfresses, que foren per a les divains, les mosques i l'aula UEECO.
  • Dues exposicions ben interessants: una sobre Transgènics, muntada pel departament de CCNN i gràcies als "Amics de la terra"; i una altra, que encara podeu veure, sobre arquitectura pitiüsa realitzada amb els treballs dels alumnes de Conservació i recuperació del patrimoni de 3r d'ESO.
  • Hem fet canvis de millora en el mobiliari substituint les prestatgeries de les seccions d'anglès i dels diccionaris per unes altres de noves, més sòlides i amb més capacitat.

I, a més, una persona anònima ens ha fet donació d'un bon lot de llibres que han servit, uns, per enriquir el fons de la Biblioteca i, altres, el de la Bibliobotigueta o paradeta de llibres que teniu a disposició a l'entrada del centre. 

Gràcies febrer, Inés, Goretti, Nina, Noel, Carmen, alumnes, profes, centre, donant anònim,....!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada