dissabte, 15 de novembre del 2014

Malsons del dia de Difunts (II)

  
   El darrer malson que ens explicà Bernat Joan i Marí és una adaptació d'un relat d'Edgar Allan Poe titulat “La veritat sobre el cas del Senyor Valdemar”. Si sou amants del gènere, us agraden les històries ben explicades o voleu més dosis de catatonia, endavant! Segur que, després d'escoltar-lo, experimentareu una catarsi que us farà aplaudir entusiasmats, com ho feren els alumnes de primer d'ESO.





* No podem acabar aquesta entrada sense demanar-vos disculpes perquè no us podem oferir el primer relat de la sèrie que ens explicà Bernat Joan: no sabem per quin misteri no hem aconseguit visionar la gravació. Potser era massa impactant, com ho fou per als alumnes que, dos dies després, encara en feien comentaris.

* Recordau que, si voleu llegir aquest relat d'E. A. Poe o d'altres històries igualment terrorífiques d'aquest o d'altres autors, a la Biblioteca en tenim en exposició una bona col·lecció.

* I, si us interessen els temes sobre Mesmer, la mesmeromania,... us recomanem aquest article: Mesmer o la curació per l'esperit, segons Zweig   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada