dimarts, 9 de juliol del 2013

I a la fi, festa!


 
Una festa de fi de curs és una tasca complexa que vol la intervenció de moltes persones que treballen juntes i amb recursos diversos per arribar a un resultat, un acte compartit que ens permet de conèixer-nos millor i que afavoreix, tot respectant l'alteritat, la convivència i la integració. És cert que sempre n'hi ha d'escèptics que no hi veuen cap interès i fugen d'estudi, però, ja ho diuen, no hi ha pitjor cec que aquell que no vol veure. Per sort n'hi ha, però, que ho tenen clar i que treballen de valent, com tots aquells que ho varen fer perquè la nostra festa de fi de curs sortís bé, muntant l'escenari, decorant-lo, traient cadires i col·locant-les, preparant les actuacions i les intervencions, els parlaments, la música, els diplomes de graduació, els premis i mencions de la Biblioteca i de la CNL, el protocol, les viandes del piscolabis,... I no només esmerçaren esforços i temps els professors i personal de serveis, sinó que també ho feren alumnes i pares i mares.


A més de la selecció de fotos, us hem penjat també el vídeo. Posau esment als discursos, sobretot al de Bernat Joan, que és impressionant.

Només un afegit, les paraules d'agraïment a Magda Wauquier, que ha decidit canviar de centre, per haver compartit amb nosaltres l'aventura de la Biblioteca, pel treball realitzat, per la seva disponibilitat, paciència i suport, per l'entusiasme que ens ha encomanat i perquè ha deixat cràters per sempre dins les nostres vides.
I moltes gràcies a tots, bones vacances, moltes lectures i molta alegria!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada