dimarts, 30 d’abril del 2013

SANT JORDI ARRIBAT, CAVALLERS, PRINCESES I DRACS

Enguany la diada de Sant Jordi ha estat molt especial, no pels recursos, però sí per l'entusiasme amb què tothom s'hi ha abocat, en especial els protagonistes, els alumnes que han esmerçat talent i esforços per ambientar els escenaris i amenitzar el centre. El resultat: metres i metres de parets entapissades de poemes i dibuixos, cartells de princeses i cavallers, que han fet els alumnes en els temps d'esbarjo, i una auca de Sant Jordi i un drac bellíssim amb les potades fetes per l'aula UEECO; i un recital polifònic farcit de belles aportacions i ple d'emocions. I en agraïment, una pinyata, xocolates i caramels.

També hem tengut teatre i múltiples activitats: una xocolatada amb coca de quarto per reprendre forces, una gimcana i tallers diversos que incloïen matemàtiques, ecologia, disfresses, música i cançons,... Tot junt, un magnífic exemple de tasca competencial.

En fi, un VISCA ben sonor per Sant Jordi, per la lectura i per tot el centre, sense excepció, i algunes imatges i poemes per mantenir viu el record.

El dia no podia ser més rodó. També un ex-alumne del centre, Neil, hi ha volgut participar amb un dels seus magnífics dibuixos que ens ha enviat des de Barcelona i que hem posat en la capçalera d'aquesta crònica. Moltíssimes gràcies Neil!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada