dilluns, 2 d’abril del 2012

DIA INTERNACIONAL DEL LLIBRE INFANTIL

Hi havia una vegada un conte que contava el món sencer. Aquest conte en realitat no era un de sol, sinó molts més que van començar a poblar el món amb les seves històries de nenes desobedients i llops seductors, de sabatetes de cristall i prínceps enamorats, de gats enginyosos i soldadets de plom, de gegants bons jans i fàbriques de xocolata. El van poblar de paraules d’intel·ligència, d’imatges, de personatges extraordinaris. Li van permetre riure, sorprendre’s, conviure. El van carregar de significats. I des d’aleshores aquests contes s’han continuat multiplicant per dir-nos una i mil vegades: «Hi havia una vegada un conte que contava el món sencer...». (Organización española para el libro infantil y juvenil)
Avui, 2 d'abril, se celebra a tot el món el Dia Internacional del Llibre Infantil per commemorar el naixement de l'escriptor Hans Christian Andersen l´any 1805. 

Per celebrar-ho, la Biblioteca Municipal de Can Ventosa organitza una exposició infantil que es podrà visitar des del pròxim dilluns dia 2 fins al divendres dia 13 a la sala infantil-juvenil. Serà al voltant del món de l'art i dels llibres. El seu títol: Art+llibres: un tast.
És una exposició molt visual, com totes les infantils que organitza la Biblioteca, i vol aconseguir explicar el món de l'art, els artistes i els llibres als més petits per tal de formar futurs lectors habituals.

Si t´agraden els contes i les il.lustracions, segur que a tu també t´agrada. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada