dimecres, 6 d’abril del 2011

ELS LLIBRES DE LA BIBLIOTECA

MEMÒRIES D´IDHUN


La història tracta d'una sèrie d'esdeveniments fantàstics que afecta a dos mons: la Terra i Idhun. En aquest últim món viuen sis races (els sang-calenta) en relativa harmonia: humans, celestes, feèrics, varu, gegants i els yan. Existeixen també espècies semidivines: unicorns, dracs i sheks (serps alades). Els sheks van ser exiliats i gairebé extints pels dracs temps enrere però un bon dia un mag infinitament poderós, Ashran el Nigromant, va utilitzar la seva màgia combianada amb la dels déus per provocar una Conjunció Astral de tres sols i tres llunes per portar-los de nou a Idhun i exterminar tots els dracs i tots els unicorns per a poder implantar el seu domini sobre les sis races sang-calenta amb l'ajuda dels sang-freda (Szish).

La història girarà aleshores al voltant de tres adolescents anomenats Jack, Victoria i Kirtash. Alguns mags renegats fugiren cap a la Terra i Kirtash va haver de buscar-los i acabar amb ells. Jack i Victoria, terrícoles, li ho tractaran d'impedir units a La Resistència.

Al llarg dels tres llibres es va descobrint que hi ha una complexa trama darrere de la sèrie. Per començar tot gira amb una batalla de déus, els sis déus dels sang-calenta contra el Setè dels sang-freda. Els sis déus van crear Idhun i per a ells els seus habitants no són més que peces per moure en una gran batalla. Els dracs comanden els sang-calenta i els sheks als sang-freda. Mentre els unicorns es dediquen a repartir màgia per tot Idhun amb la seva banya. Els sis van organitzar un pla (una profecia) perquè sobrevisqués un drac i un unicorn a la matança d'Ashran i poguessin derrotar-lo. Llavors el Setè va introduir en batalla (i en la profecia) a Kirtash perque trobés a l'unicorn i al drac i que els eliminés per aconseguir el control d'Idhun. A partir d'aquí la història es va complicant.

La trilogia està formada per:

- Memòries d'Idhun I: La Resistència
- Memòries d'Idhun II: Tríada
- Memòries d'Idhun III: Panteó

Aquí us deixam també webs que us poden interessar:

- Web de l´escriptora, Laura Gallego
- Web dels seguidors de Laura Gallego

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada