divendres, 8 d’octubre del 2010

CONCURS DE LECTURA “M'AGRADA LLEGIR”

Les bases del concurs són:

1. Els alumnes que des d’inici de curs fins a dia 11 d’abril de 2011 hagin llegit major nombre de llibres rebran per Sant Jordi un premi i una menció especial.
2. Es distingiran tres categories:
2.1. Millor lector o lectora d’ESO: rebrà un val que podrà bescanviar en qualsevol llibreria de la ciutat d’Eivissa i una menció especial per Sant Jordi.
2.2.Millor lector de batxillerat: rebrà un val que podrà bescanviar en qualsevol llibreria de la ciutat d’Eivissa i una menció especial per Sant Jordi.
2.3.Millor grup lector: el grup d’alumnes que en conjunt hagi llegit més llibres rebrà una menció especial.
3.L’alumne o alumna que hi vulgui participar ha d’emplenar un full, que trobarà a la seva disposició a la biblioteca, de cada lectura, on farà constar:
3.1.Les seves dades personals.
3.2.Les dades del llibre llegit: autor, títol, argument de l’obra i valoració.
4. Es valoraran tots els llibres llegits durant el curs 2010-2011.
5. Els llibres llegits poden ser de la biblioteca del centre o no, però, en cas d’empat, obtindrà major puntuació l’alumne /-a que hagi llegit més llibres agafats en préstec de la biblioteca del centre.
6. Si l’alumne vol llegir un llibre que la biblioteca del centre no té, l’ha de demanar als professors encarregats de la biblioteca, que faran el possible per aconseguir-lo.
7. Els alumnes podran seguir les puntuacions al tauló de la biblioteca.
8. La participació en aquest concurs puntuarà en la nota trimestral de les assignatures de Llengua Castellana i Literatura i de Llengua Catalana i Literatura, sempre que s’hagin superat els mínims exigits en sengles assignatures.
9. El dia de Sant Jordi es coneixeran els noms dels alumnes i grup que més hagin llegit al llarg del curs i obtindran sengles premis i mencions.
10. La participació en aquest concurs pressuposa l’acceptació d’aquestes bases.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada